Igår sammanstrålade delar av familjen Böhlin med fam Lundström/Hultin. Målet för dagen var marknaden och självklart (om du frågar Moa) tivoli. Solen stålade i all sin glans och folk trängdes som sillar.

tivoli2 tivoli1

Jag är ingen hejare på karuseller längre. :sick: Kanske beror det på att man blivit gamal och lite känslig. Jag kan inte längre gunga på en vanlig gunga utan att bli yr. Men nu lämnare vi mina bekymmer och  återgår till dagen! Ida satt och diggade i vagnen och Moa var som en yr höna och ville vara överallt samtidigt. Träffade Jeanette och barnen och slapp då åka virrvelvinden med Moa. Tack Fia och Alex för att hon fick åka med er! :biggrin:

tivoli3

Den snälla pappan ordnade med ”lite” sockervadd till Moas stora förtjusning. På kvällen fick vi besök av Marcus, Iljas och Mira. Blev en riktigt lyckad dag/kväll! Kan jag beställa fler sådana, Tack! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: