Moa och hennes kompis Elina lärde känna varandra redan när dom låg i mammornas magar. På familjeträffarna fick barnen lyssna på vårat tjatter om kommande förlossningar, bilbarnstolar och tjafs med försäkringskassan osv. När dessa solstålar äntligen såg dagsljuset fortsatte vänskapen. Nu är tjejerna 7 år och ”stora” damer. Det som är så otroligt är att trots att det kan gå några veckor mellan varje träff, så startar dom att leka som om dom träffades igår. Så härligt att se! Är det detta som kallas friends 4-ever? :heart:

friends

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: