Idag är det morsdag. Har alltid tyckt det är lite konstigt att man måste fira mors och farsdag. Tycker alla dagar skulle vara familjens dag. Man behöver inte ge varandra presenter och annat som kostar pengar. För mig är det viktigare att kanske få en sovmorgon, fika på sängen eller andra vardagliga sysslor som man ofta gör själv. Jag kanske är konstig men jag behöver inte mer. Blev jätteglad över teckningen jag fick av min älskade Moa. Hon har lärt sig alldeles själv att skriva skrivstil. Hon är för go!  :wub:  Grattis alla mammor på våran dagen! :biggrin:

morsdag

En kommentar till Grattis alla mammor!

  • Erik skriver:

    Och jag skäms, eftersom jag dels somnade om och därmed inte var tillgänglig ens för vardagliga sysslor. Grattis på Mors dag och förlåt för att jag sabbade dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: