Vad vore livet utan mina pojkar? Jag älskar att träna och utvecklas med dom! Igår var jag ute i skogen med Bore och gick ett viltspår. Klockrent! Grim går från klarhet till klarhet. Tränar position, kontaktövningar, inkallning och belöningsträning. Hur kul som helst. Han är så söt när han sitter och väntar på tillåtelse att få gå in och ut genom tterdörren samt inväntar att få börja äta. Han är en smart kille!  Idag har jag träffat Marie och hennes hund Ronja. Jag, Marie och Ronja igår i ett vårdhundsprojekt som vi har på jobbet. Sååå kul! Bore och Grim skötte sig utmärkt och jag sken som en sol! Mina grabbar! :biggrin:

grabbarna

5 kommentarer till Mattes pojkar!

 • Anders skriver:

  Härlig fördelning. Bore går spår och Grim går från klarhet till klarhet. Tror nog Erik går på allt det där. :-D
  Härligt att höra att allt går bra!

  Hur många ”går” blev det?

 • Pia skriver:

  Har jag fel eller växer Grim så det knakar??

  Kram Pia :biggrin:

 • Charlotte skriver:

  Mysigt – Undrar just om det kommer att kännas lika mysigt när Grim är också är fullvuxen?

  Själv har jag nu bara en råtta att ”mysa”(-jag vet vad du tycker)med, Doris den minsta råttan dog i morse helt plötsligt.

 • Annelie skriver:

  Charlotte: Så tråkigt att höra om Doris. Hon var ganska söt trots att hon var en råtta! :blush:

 • Pia skriver:

  Annelie!!!

  Jag har hittat dom!!! Eller… DOM hittade MIG!!!

  Kram Pia :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: