Igår var jag med två kompisar på bytardan i Säbrå. Sååå mycket folk som slet och drog i kläderna! Inte riktigt min grej! Men jag gjorde en hel del fynd. Har kvar en mängder kläder efter Moa som Ida ska få, så jag riktade in mig på bordet med Moas storlek. Eftersom hon är smal som en sticka är det svårt att köpa byxor som hon inte har provat, men jag hittade en mängd tröjor. En tjocktröja och fem vanliga tröjor fick följa med hem. Moas kommentar till tjocktröjan var: Såå bra mamma, en ridtröja! Den kan jag ha under västen när jag ska med morfar till stallet. Det är en riktigt snygg hästtröja! Vet inte om det var bra eller dåligt men hon var nöjd iallafall. Till Ida köpte jag prematurkläder till hennes docka. Eftersom Moa aldrig lekt speciellt mycket med dockor så finns det inga ombyteskläder. Sååå mycket billigare att köpa dockkläder på loppis än gå på leksaksaffären. Ni undrar kanske vad jag fick betala för kalaset: joooo hela 160 kr. Kallar jag för fynd! :biggrin:

fynd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: