Tänk så han växer våran lilla Grim. Känns som man ser skillnad för varje dag! Försöker njuta av den här tiden så mycket det bara går. Han har blivit så duktig! Han älskar när matte tar fram ”träningsväskan” med alla roligheter. Tänk så mycket man kan göra för att få kampa med en kamptrasa. Vi älskar dig lilleman! :wub:

liten

3 kommentarer till Liten blir stor!

 • Anders skriver:

  Tänk så roligt att kunna följa Grims uppväxt här. Har givetvis gjort reklam för hultin.cc på vår hemsida.
  Han verkar bli en riktigt snygging den där Grim. Kanske är jag inte den rätta personen att fälla just den kommentaren, det kallas för jäv va?

 • emma skriver:

  Jättefin lite kille Trolls bror :)

 • Annelie skriver:

  Anders: Han ÄR en snygging vare sig det är jäv eller inte! :cool:

  Emma: Hans bror är lika fin! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: