Hela lördagen gick åt att vara grinig och sur och allmän otrevlig pga huvudvärk. Tyvärr ingen vanlig huvudvärk utan värken som följer med ett för högt blodtryck. Så gräslig värk!  :sick: Ett högt tryck som jag levt med i många herrans år (dåliga gener :wink: ) . Tyvärr tycker väl trycket att det har blivit för mycket nu när jag börjat jobba igen. Jag måste väl också erkänna att jag har slarvat rejält med att dricka  granatäppeljuice. En riktig mirakelkur vad gäller blodtrycket. Har tidigare kunnat ta bort en tablett när jag varit noga med att dricka juicen  varje dag. En väldigt enkel åtgärd men dock så effektiv. Så nu är det skärpning på tanten och sätta igång att dricka juicen igen. 100% granatäppeljuice ska det vara! :biggrin:

4 kommentarer till Skallebank på hög nivå!

 • charlotte skriver:

  Hej!
  Trist med huvudvärk!
  Jag måste tipsa min mamma om det här med granatäppeljuice, det hade jag aldrig hört förut. Tack för det tipset. (finns det att få tag i på vanliga mataffärer?)
  Kram kram!

 • Annelie skriver:

  Charlotte: Har varit en duktig kicka och druckit min juice. Så nu är trycket bättre. Juicen finns att köpa på ”lillkonsum” där våra mödrar bor samt på Coop Forum. :biggrin:

 • mormor skriver:

  Finns inte på lillkonsum längre men på coop
  kram mamma

 • charlotte skriver:

  Hej

  Jag har tipsat henne om detta, får se om hon börjar dricka det.
  Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: