Ikväll packade jag in grabbarna i bilen och gasade ut på stan. Grim fick börja och traska runt på stan. Fullt med folk i olika former. Tränade följsamhet och kontakt i kombination med miljöträning. Vilken naturbegåvning! Har inte behövt träna så mycket kontakt inne och trots hård störning klarar han det galant. Sittkommandot sitter även klockrent! Vi gjorde även studiebesök på Arken. Fia hade sin riesenvalp Agnes (en månad äldre än Grim) med sig på jobbet. Som tur var kunde hon ta en paus så vi kunde ta en promenad med Grim och Agnes. Grim gick så duktigt i kopplet trots att Agnes gick bredvid. Sedan blev det bus på Mellanholmen. När vi sedan skulle gå tillbaka släppte Grim leken hur fort som helst och gick lugnt bredvid mig i kopplet. Så härligt! Självklart fick även Bore sig en tur på stan. Men nu var det lydnadsmomtent som stod på schemat. Mycket folk som stannade och tittade. Bra störning för både hund och matte. Han skötte sig exemplariskt. Fick även applåder från polisen som patrullerade på stan. Sååå stolt över min grabbar. Nu ligger dom och snarkar i kapp i vardagsrummet. :wub:

sleep

sleep2

En kommentar till Störning på stan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: