Idag har vi haft ett spöke springandes omkring i huset. Ida ville ju inte vara ett dugg sämre, så hon krängde på sig dockans byxor på huvudet och sa att hon var en kanin. Fyndig unge den där Ida! :biggrin:

spöke Kanin

På em var jag och Moa på stadens biograf och såg Upp. Riktigt underhållande. När vi kom hem hade Mia och Jens kommit på besök. Det bidde Tacos i goda vänner lag. Superkul att ni kunde komma förbi! Vi lovar att vi kommer och hälsar på nästa vända vi är i Umeå. :blush:

MiaMoa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: