Grim är mycket bättre vad gäller hältan. Har inte haltat på hela dagen. Men han kommer att få ta det lugnt nästa vecka också. Blir lite längre promenader men fortfarande i koppel. Har idag träffat Marie och Ronja och tränat. Med Grim blev det väldigt mycket hanteringsövningar och passivitet. Bore fick bita i lite backövningar av olika slag. Efter det blev det en tur ut i skogen. Fanns som tur var lite barmark så jag kunde lägga ett lite längre spår till Bore och två korta till Gimmsen. Bore var helt klart på tårna och gick ut med full kraft. Enligt min smak lite för fort men det kändes bra att han spårade perfekt. Farten kan vi jobba på. Gimmsen snusade i spåret som Ida på sin snuttekisse. Han var jätte duktig. Såå roligt att få börja med lite annan träning när nu snön äntligen börjar ge vika. Nu ikväll har jag även tagit ett pass inomhus när tjejerna gått och lagt sig. Bore fick köra apporterings övningar och ställanden. Gimmsen fick träna ”klossen” och hämta övningar. Nu är grabbarna rejält trötta. Gäller att trötta ut Grimmen med mentalträning nu när han inte får springa lös. Verkar ju fungera! :biggrin:

3 kommentarer till Söndag i träningens tecken

  • Silahs skriver:

    Hej va skönt att Grim är bättre. Silahs haltar också nu och som vanligt sitter jag och läser för mycket på internet så nu har jag ont i magen. Säkert i onödan… Haltar Grim på nått speciellt ben? Silahs ser liksom ”stel” ut när han går direkt efter vila. Lite som en gubbe. Vad ska jag göra? Kram

  • Grim är också som stel och med tanke på vad som hände med Wilmer har jag bokat tid hos vet på torsdag. Har också läst för mycket på webben så nu vill jag ha svart på vitt vad som är fel. Håller tummarna att det blir bra för syskonen randig. Styrkekramar!

  • Pia skriver:

    Prrecis så där ser jag och maken ut när vi ska mysa till det i soffan på fredagskvällarna :sleeping::sleeping:

    Kram Pia :kissing:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: