Idag har jag och Moa tränat grabbarna tillsammans. Perfekt med tanke på att Grim i sitt framtida arbete måste kunna ta kommandon av andra än mig Körde mycket trix och hämtaövningar. Tränade även stadga medan den andra hunden körde.  Perfekt och jag är väldigt nöjd med alla mina barn. :wub:

Jösses vad tiden går fort! Min ”lilla” Moa ska fylla 10 år. :heart:

Idag var första dagen på jobbet efter semestern. Hade ingen jobbångest alls den här gången och det kändes riktigt roligt att komma tillbaka på jobbet. Alla lösenord till datorn och alla program var som bortblåsta, men det ser jag bara som positivt. Då har man verkligen varit ledig och lagt undan allt arbete. Personerna på Helpdesk måste ju också ha något att göra. :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: