Nu känns det som om träningssuget är på väg tillbaka. Har inte haft lust att träna under några veckor. Självklart har jag ”tränat” trix och lekövningar men inte annat. Man kan säga att jag har fokuserat på att ha roligt tillsammans. Bygga på teamet! Men idag har jag och Marie träffats på stan för lite träning. Hade inga större förväntningar eftersom vi inte tränat på stan på väldigt länge. Grim överraskade mig verkligen genom att vara verkligen fokuserad och koncentrerad på vad han skulle göra. Min lilla randiga! :wub:

Livsnjutare till 100%

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: