Morgonen började som alla andra med mulet och tråkigt väder. Men vid lunchtid behagade solen äntligen visa sig. Efter jobbet packade jag in hundar och ungar och drog iväg till sjön för lite bad innan middagen. Perfekt nu när barnen är lediga så blir allt vad mat heter förskjutet eftersom dom sover så länge. Blev en härlig stund för hela högen. Härligt! :cool:

Efter middagen blev det en träningspromenad med grabbarna. Bore är inte alls på topp. Värmen gör att han inte orkar fokusera annat är med den lilla randiga. Han är med på det mesta. Har tagit upp framförgåendet igen. HAr ju haft ett uppehåll eftersom vi hamnade helt fel. Istället för att hamna i konflikt över någont som han inte förstår så är det enligt mig bättre att göra ett uppehåll och försöka igen vid ett annat tillfälle. Så vi får se hur det går den här gången. :w00t:

Grimmen jobbade för fullt med sin boll som hela tiden smet undan. :wink:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: