I fredags mös vi för hela slanten efter ett träningspass med Grimmen på stan. Tränade kontakt och följsamhet. Moa och pappan deltog i nattorienteringen. Sedan kunde vi äntligen ta helg och bara slappa.  Blev en hel del godisätande för min del under resten av kvällen. Tänk att man inte kan äta i måttliga mängder men man ska väl ha någon last och jag äter bara godis på helgen.

På lördagen sken solen i all sin glans (för en gång skull inte regn). Passade på att ta ut den lilla randiga på ett träningspass på stadens torg. Mycket hundar och annan störning. Blev en hel del hämtaövningar. På kvällen hade vi fint besök av Jörgen med familj. Vi gluffsade i oss tacos.  Mycket skratt vill jag lova! :biggrin:

Imorse hade jag bokat träff med Marie för lite sturketräning. Jösses så vi tog i! Idag  var det också dax för knatteskutt för lilla Ida. Pappan fick vara med vi planen eftersom hon är så mammig och inte vill släppa mig. Jag passade på att träna med Grim. Tänk att han ska vara så glad i folk. Jag vet att det är ett I-lands problem men ibland skulle jag vilja att han stoppade in gladheten i kroppen. Men det tar sig och han hälsar väldigt fint. :wub:

Har precis varit ute med grabbarna en och en och tränat lite så nu ska jag njuta i soffan resten av kvällen. Det är jag värd! :biggrin:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: