När jag och Grim var på praktiken var det en liten dam som frågade: Om han nu är elev, var är hans skolväska? Så jag tror jag ska fixa honom en väska med flera fack där man kan lägga saker som pensionärerna kan plocka fram och leka med Grim. :biggrin:

Idag har vi tränat ute på gården. Grim gick gå bredvid barnvagnen. För att försvåra det hela la jag ut ett gäng heta leksaker. Grim fick kämpa rejält i början för behålla koncentrationen. Men på slutet kunde jag sparka i leksakerna och han gick fortfarande kvar vid vagnen. Vagnen fick leka rollator för kvällen. Tränade även lite kamplek. Grim ska kunna dra i leksaken som jag håller i. När jag blir stilla ska han direkt släppa och därefter sätta sig. Han är riktigt duktig min lilla randiga. Vill dock att han inte tar i lika hårt som han gör. Men idag fungerade det toppen, fyra av fem gånger.  :wub:

Tänk att det kunde bli så bra trots den dåliga starten med diagnosen OCD! :biggrin:

2 kommentarer till Var har han skolväskan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: