Nu har jag gjort en plan för hälsa-träningen. Målbilden är att Grim ska vända sidan till och stå med ett lätt tryck mot personens ben. Självklart ska han även stå helt stilla och fokusera på personen. Lätt som en plätt……….eller inte! När man har en boxer som har all glädje utanför kroppen så är det inte så lätt. Grim hoppar inte men han är gärna som en ostkrok och trycker lite för mycket. Min tanke är att sätta ett kommando på hälsandet. Då tror jag det blir lättare för Grim att stoppa känslorna innanför kostymen och hälsa fint(hoppas jag). Har provar detta idag och döm om min förvåning när min lilla kille verkade fatta galoppen riktigt bra. Tränade med Charlotte och hennes son Pontus. Pontus var jätteduktig  och förstod precis hur han skulle göra. Grim vände sidan till och stod helt stilla. Min duktiga kille! Återigen blir jag så irriterad på mig själv att man inte gör ordentliga träningsplaner för att kunna sätta träningen på rätt nivå. Men jag kanske lär mig någongång. Efter hälsa-träningen tog jag, Grim, Charlotte och Milo (rottis) och gick en promenad.  Grabbarna skötte sig jättebra! Det tog inte många minuter för dom att inse att det inte skulle bli någon lek eller annan aktivitet förutom att gå fint i koppel. Blev en väldigt behaglig kvällpromenad i toppenväder. Har sommaren kommit tillbaka? :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: