Jag har en träningsplan för grabbarna att dom ska kunna gå fint i kopplet när vi är ute på promenad. Självklart får dom även gå och nosa och göra sina behov  men vissa sträckor (varierar från gång till gång) ska dom gå fint vid sidan. Har inget krav att dom ska titta på mig men dom får inte lämna sidan. När grabbarna går fint i kopplet ska jag även kunna variera farten och grabbarna ska då anpassa sig efter mig utan kommando. Men när det gäller att gå sakta så går JAG bet . Jag har supersvårt att gå sakta. Efter några steg känner jag att jag smygökat farten. Jag kanske får sätta viktmanschetter så att det går lite tungt men jag är skeptisk. Mina ben är gjorda för att gå fort. Måste hitta rätt belöning för att jag ska klara av det! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: