Idag har det blivit mycket frisk luft. Jag och tjejerna besökte stadens slalombacke. Om inte jag har träningsvärk imorgon så får jag det aldrig! Men det blev en mycket härlig dag och inga brutna ben. :biggrin:

Verkar som om fröken Hultin den yngre har greppat tekniken att bromsa. Hoppas att det håller i sig till nästa gång. :w00t:

Tjejerna var jättegulliga med varandra i backen och stämningen höll i sig när dom kom hem. Moa läste  för Ida och sedan lekte dom en lång stund utan tjafs. Måste försöka komma ihåg den här stunden den dagen dom inte är sådana goda vänner. :wink:

En kommentar till Härlig söndag!

  • carina&grabbarna skriver:

    Vad gulligt! Tycker mig ana lite chokladspill nere till vänster…/kram på sig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: