Vilken helg vi har haft!Min mamma har varit på besök vilket alltid är lika roligt. På lördagkväll var jag och Erik på fest. Hade superroligt med god mat och dans. Hade mina gladskor på mig dvs prickiga skor med hög kilklack. Jösses så bra det gick att dansa i dom. Idag började dagen med en tur runt Nattviken med grabbarna. Sedan hejade vi fram dom duktiga åkarna som körde vasaloppet. Sedan bar det ut i det härliga vårvädret. Målet var att gå och mata änderna. Grabbarna fick följa med så då passade jag på att skvallerträna. Dom var riktigt duktiga!

Självkontroll på hög nivå! Stolt matte! :cool:

Nöjda tjejer och mätta fåglar. :biggrin:

Ett stort tack till min älskade mamma,  som ställde upp som barnvakt så att jag och Erik kunde gå på fest. :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: