Många undrar nog var jag har tagit vägen. Dom senaste veckorna känns som jag har levt i mitt projektarbete. Massor av papper och åter papper. Sökande efter referenser som styrker vårat resultat när det gäller att använda hund som metod. Jag älskar verkligen att jobba med hund. Att använda hund på dom patienter som är svåra att motivera till träning och aktivitet är helt magiskt. Hunden fungerar verkligen som en bro mellan mig och mina patienter. Nackdelen med att man fått stimulanspengar är att man måste skriva ett arbete. Jag lovar att jag har slitit mitt hår och känt mig otroligt värdelös många gånger. Men nu är arbetet inlämnat till min handledare. Jag kommer säkert att gå göra några justeringar men i det stora hela är det äntligen klart. Så nu kan man fokusera på det som är roligt dvs att jobba med hund. :biggrin:

En kommentar till I´m back!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: