Jag vet inte var som har tagit åt mig?  :blush: Har sådan energi till att rensa i skåp och lådor som man nästan aldrig öppnar. Himmel och pannkaka så mycket rat man har sparat på sig under åren. :whistle: Nu har jag under två dagar rensat och stuvat om. Fyllt bilen med skräp och åkt på återvinningen. Ojj, så bra det blev! Nackdelen är att det bara är jag som vet att det är fint.  :ermm: Syns inte utanpå men det får jag bjuda på. Ida har varit i himmelriket. Saker överallt som man kan riva och slita i. Har inte varit några problem att höra var hon varit eftersom man hela tiden har hört ett Oojj! Hon är för söt våran Ida :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: