I söndags var vi hela familjen med Lena och Jörgen i Birsta. Målet var att köpa möbler till Moas ”nya” rum. Hon har ju blivit stor nu så nu duger inte vad som helst. Men döm om våran förvåning när vi stötte på några stjärnor från Starwars. Moa var supernöjd med dagen!

häftigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: