Jag säger bara: ÄNTLIGEN FREDAG! Vilken arbetsvecka jag har haft. Jag och min sjukgymnastkollega har jobbat som arbetsmyror. Det bara vräker in jobb. Hade tänkt att man skulle kunna ta ut lite inarbetad tid och komma hem och umgås med familjen, icke sa nicke! Har inte kunnat sluta tidigare en dag. Men man ska väl vara glad. Jag har ett jobb som jag trivs med och man hinner ju aldrig få tråkigt!

När jag kom hem från jobbet hade Erik pratat ihop sig med grannarna så middagen blev ett knytis ute på altanen. Supergott och trevligt sällskap.

Tänk att det ska vara så svårt att slappna av efter en sån här hektiskt vecka. Tror Erik skulle bli tokig eftersom jag har farit omkring som ett skållat troll. Gick inte att slappna av. Har nu tvingat mig att sitta ner fast jag känner att det springer i hela kroppen. Hoppas att nästa vecka blir lite lugnare! :silly:

Bjuder er bilder på mina coola brudar! :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: