Ikväll begav sig jag och grabbarna för lite träning på SSRKs öppna träning. Tyckte inte att forumet passar för Gimmsen eftersom det är FÖR mycket störning. Så därför for jag dit lite tidigare och tränade med den lilla randiga. Det blev en hel del störning iallafall eftersom det var fler ekipages som kom tidigare. Men han skötte sig riktigt bra. Sedan var det dax för den stora vita. Från början trodde jag att jag fått med mig fel hund. Han var helt snurrig men efter några minuter samlade han ihop sig och blev sitt vanliga jag. Superduktig! Så nu har jag trötta men nöjda hundar och jag själv är väääldigt nöjd! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: