Idag är det hela 37 år sedan som jag föddes. Tänk att jag har hunnit med att bli så många år. Men för mig är åldern bara en siffra. Har ingen åldersnoja alls! Varför ska man ha det? Det är i alla fall inget man kan göra åt. För min del slutade jag hålla koll på min ålder när jag fyllde 25. Nu går åren och det är helt ok för mig. Varje ålder har sin charm.
På jobbet har jag fått en hel del gratulationer. Den som var allra bäst var när jag kom till en avdelning och då hör man: nu kommer hon! Sedan stämmer sköterskan, tre undersköterskor samt en boende som är 100 år upp i skönsång. Så roligt och uppskattat! Jag har världens roligaste jobb och jag träffar så många härliga människor. :biggrin:
När jag kom hem väntade en stor bukett med tulpaner som min mamma hade skickat. Jag bara älskar tulpaner! Min lilla familj ordnade med god middag och supergod tårta. Synd att man blir mätt så fort. Medan dom pysslade med det så zumbade jag. Ovanligt…….inte!
Har även hunnit med ett träningspass med grabbarna. Blev inomhusträning idag eftersom det blåser småspik ute. :angry:
I födelsedagspresent av familjen så fick jag Wii Zumba, Hurra! Tyvärr får jag vänta in i mars tills jag får det eftersom spelet kommer först då. Men den som väntar på något gott heter det ju!

Nu ska jag njuta av resten av min födelsedag! Tackar och bockar för alla fina gratulationer! :wub:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: