Har länge tyckt att det skulle finnas vaccination mot valpar. Jag och tjejerna besökte en nära vän och hennes små valpar. Så bedårande söta. Hade det inte varit så att vi redan har två hundar som kräver en hel del så hade vi nog tagit med oss en liten tjej. Jo, ni läste rätt, en liten tjej. Så otroligt söt! Men men det får bli en annan gång. :whistle:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: