Min kropp är inte med på att det nu är vintertid. Nu är kl 06.15 och jag är superpigg. visst gick jag och la mig ”tidigt” igår men ändå. Våran lilla Ida har också svårt att anpassa sig. Gårdagen kändes väldigt lång! Varför ska man hålla på att strula med tiden? :sleeping:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: