Hela familjen begav sig för att åka skridskor på allmänhetens åkning. Tjejerna åkte så det stod härliga till. Trots att Ida hade väldigt oslipade skridskor så kämpade hon på. I början lånade hon en ställning för att få till tekniken. Vilken uppfinning. Efter en stund behövde hon inte den och åkte som hon aldrig hade gjort annat. Blev en härlig stund med familjen. Detta är livskvalité  för mig, hela familjen gör saker tillsammans. :heart:

Härliga unge! :wub:

 

Stora tjejen! :heart:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: