Jag är i stort behov av ett par ögon i nacken. Ida är snabb som en vessla och ställer sig upp mot allt som hon hittar. Såklart har hon rammlat många gånger men det bekymmrar inte en liten Ida Hultin. Hon skakar på sig och går på igen. Om mina barn skulle vara en hund så skulle dom vara en boxer. Fullt fart totalt medvetslös! Handla först och tänker sen! Var ska detta sluta? :roll:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: