Klåda, klåda och åter klåda! Det kliar i ögon, näsa, öron och munnen. Ögonen rinner som floder!  Helst av allt skulle jag vilja använda en flaskborste för att komma åt inne i munnen. Fyy för att vara allergisk! Tyvärr har jag nog drabbats av gräspollen allergi.  :cry: Har inte varit hos läkaren och fått det bekräftat men allt tyder på det! Neeeeeeeeeeeeeeej! Igår kliade jag så mycket i ögonen så jag fick blåsor. Du vet en sån blåsa som man får av skoskav fast i ögat. Ingen vacker syn och framför allt ingen njutningbar upplevese heller. Men det är så svårt att låta bli att klia! Använder ögondroppar och nässpray men pga att jag ammar Ida till viss del fortfarande kan jag inte äta tabletter. Men jag måste nog överväga det snart för jag STÅR INTE UT!!!!!!!! Jag vill ha VINTER! (kanske inte :wink: )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: