Var imorse på en runda runt Nattviken. Stannade och tränade med grabbarna Jag är så stolt. Vilka stjärnor. Vet inte hur jag ska klara mig utan dem när jag och tjejerna åker norrut. Grabbarna kommer att ha det så bra med husse. Men jag har jätte svårt att vara utan dom. Det är så roligt att träna! Ps Kommer att sakna Erik också förståss! :-9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: