Japp, ni ser rätt klockan är nu 05,10 och vi har varit vaken sedan 04.00. Med vi menar jag mig själv och Ida. Under natten har hon dessutom vaknat varannnan timme. Troligtvis är det tänderna som spökar . Inte på mig men på Ida. Hon spottar och fräser och tungan går som en elvisp inne i munnen. Dreglar värre än Loke och Bore. Humöret är heller inte det bästa. Grinig som synden! Hurra och vi som ska åka norrut imorgon. Strålande…..inte! Just nu känner jag mig som en urvriden gammal disktrasa. Erik, Moa, Loke och Bore ligger och snarkar i Kanon. JAG VILL OCKSÅ SOVA!

En kommentar till Endast mamman och babyn är vaken!

  • Kicki skriver:

    Usch och fy, känner igen det där… just nu är alva inne i en drömperiod så hon vaknar typ varannan var tredje timme och gråter.

    Ha det så trevligt i Norr och hoppas du får sova ikapp dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: