Moa hade bestämt med en kompis att Moa skulle komma och titta när hon spelade fotbollsmatch. Till saken hör att regnet öste ner. Försökte locka med annat men det gick inte. Mamma, jag har ju lovat! Har man lovat så har man! Tog med mig den hormonstinne tonåringen för lite passivitetsövningar. Regnet öste ner. Bore skötte sig exemplariskt. Självklart hade jag en boll på snöre i fickan. Har inte alla de? En självklarhet eller? :wink: Tränade förutom passivitet snabba lägganden och sättanden samt backövningar. Han var så duktig och koncentrerad. Trots tjoande barn och föräldrar och regnet som hällde ner. Han skakade sig inte ens. Min lilla snöboll! Vilken fokus! Så stolt! Ska komma ihåg den här känslan när hormonerna tar över igen. :lol:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: