Ida har under en period varit vaken på nätterna. Orsaken till att hon har vaknat är att hon är hungrig. Ni som känner Ida vet att hon är ett väldigt aktivt litet rödhårigt barn med mycket vilja. Vill inte gärna sitta längre stunder i knät. Vill helst ner på golvet för att själv kunna ta sig runt i världen. Nyfiken i en strut! Detta blir ett problem på kvällen när hon ska dricka välling. Fel 1: sitta i knät under en längre period. Ett stor no no! Man kan ju missa något och gud förbjude man kan ju somna! :wink: Fel nr 2 Man måste luta sig lite bakåt för att få i sig vällingen. Ida avskyr att ligga på rygg! Detta har lett till att hon knappt fått i sig någon välling på kvällen. Så nu har den trötta mamman provat en ny taktik (vilken i ordningen vet jag inte). Ikväll fick Ida en stor portion med gröt och hon åt upp alltihop! Så nu hoppas jag på en lugn och harmonisk natt för både mamma och barn. Håll tummarna! Utvärdering följer! :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: