Har precis kommit hem efter att ha varit och styrketränat. Så skönt! Det är alldeles knäpptyst i lägenheten. Erik och Ida har farit och hämtat Moa från Taekwondo träningen. Efer det skulle dom fara och släppa ut grabbarna i skogen. Det är inte ofta jag är hemma helt själv (minns inte när det hände sist). Så lugnt och fridfullt! Jag njuter i fulla drag. Jag älskar min familj men ibland är det skönt att vara helt själv! :blush:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: