I fredags fyllde mormor/mamma 60 år. Barnbarn och barn (-Linus) passade på att överraska lite grann.  :wink: Utan förvarning stod vi utanför och fick se en väldigt förvånad mormor som öppnade dörren. Överraskning! :biggrin: Blev en väldigt lyckad helg och mys med mamsen, systeryster och barnen. Hoppas att du fick en bra födelsedag mormor/mamma! Vi älskar dig! :wub:

2 kommentarer till Vilken helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: