Är precis hemkommen från staden. Hade i mitt stilla sinne tänkt inhandla lite underkläder. Medans jag väntade Ida rensade jag bort alla gamla underkläder eftersom jag var i stort behov av en ny skörd. Tyvärr så har jag inte haft tid, ork, tålamod eller pengar för att köpa nya. Har fått lite pengar i julklapp så då tänkte jag gå ut och handla lite. Barnen var hemma med pappan så jag kunde titta och prova i lugn och ro. Men vad hjälper det när inget passar. Jag hande tänkt mig en vanlig svart B-H eller vit hade också gått bra men ack så jag bedrog mig. Finns det inga B-H för tanter med taxöron? Jag bara frågar! Det enda jag kunde ha hade musse pigg eller hello kitty på. Kanske måste jag inhandla några tumbsockor som funkar som fyllning? :wink: Ska nog önska mig presentkort på en toppenaffär här i stan när det gäller underkläder. Dyrt men finns storlekar för alla former. Dessutom får man experthjälp! Annars får jag nog gå naken under kläderna och det är inte riktigt min grej! :blush:

2 kommentarer till Vad ska jag ha på mig?

 • farmor skriver:

  Taxöron hit och taxöron dit, det finns inga för breda ryggar och typ pumpor eller meloner heller, nej jag bara skojar.
  Det svenska idealet är ung och tanig, var inte ledsen.

  Kramar Marg :angel: :alien: :w00t:

 • farmor skriver:

  hello igen,
  tack Moa för de fina örngotten, vi sover dubbelt så bra nu, och tavlan är jättefin
  kramar från farmor :sleeping: :smile:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: