Man kan inte alltid lita på tekniken. Vi har en febertermometer som man kollar genom att trycka den mot pannan. Har enligt mig fungerat bra. Ida är nu förkyld och hostig. Hon har varit varm sedan i förrgår men termometern har inte pekat på feber. Idag tyckte jag däremot att hon var mer varm än vanligt. Då tog jag fram det gamla gardet i form av en rumptermometer. Inte speciellt trevligt men fungerar alltid. Drog ut termometern innan den pipit och då stod den på 38,7. Klart ungen har feber! Ska prova byta batteri i panntermometern. Under tiden frå den gamle trotjänaren jobba och Ida får stå ut med lite obehagligheter. Slutsatsen av detta är att nymodigheter inte alltid är bäst! :biggrin: Nu får vi hoppas att Ida kryar på sig så fort som möjligt! :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: