fest1

Igår entrade jag och bästisen Lena stadens stadsfest. Lena hade vunnit två biljetter som innebar en härlig middag och inträde med underhållning. Jag hade sån tur att jag fick hänga med på ett hörn. Tack så mycket Lena! Tänk att du både har tur i spel och nu äntligen även i kärlek. HURRA! Maten var super och vi åt så magen stod i fyra hörn. Tantens favoriter Smalare än Tord stod på scen. Lika bra och underhållande som alltid. Vi dansade på som galningar. Att välja skor med klack kanske inte var det bäsa vi gjort efter att det har regnat i en vecka. Man sjönk som stenar ner i geggan.  Men ska man vara fin får man lida pin. Huvudsaken att man har roligt. Såklart måste hårdrockstecknet fram trots att det var schlager som spelades.  Träffade även Lischa i folkmyllret. Lika roligt som vanligt! :cool:

fest4 fest2

Tyvärr var toaletterna under all kritik. Som tur var så fick vi skjuts till Toalett Tallvägen av Frida med bihang. Man blir ju även lite törstig när man dansar så mycket så vi släckte även törsten lite grann. :whistle:

fest3

Nästa gång ska vi vara smarta och låna Mjums nyckel så vi kommer åt en toalett/vattenhål närmare festplatsen. Idag är en annan dag och kroppen är väl inte riktigt som den ska, men har man varit på party så har man. Hoppas det inte dröjer så länge tills nästa gång! Party on dude! Nu ska tanten vila! :sleeping:

6 kommentarer till Härnösand by night!

 • Pia skriver:

  Till nästa år ska jag skaffa ett par gummistövlar i kulör ROSA :wub: om det blir lika geggigt…

  Kram från rosa Pia :silly:

 • Annelie skriver:

  Pia: Ser fram emot din entré med rosa stövlar i gummi! Stora kramen! :biggrin:

 • marg skriver:

  Bra att ni hade roligt, lite gegga på skorna får man väl tåla. Regn säger du här har det inte regnat på veckor trots väderspöarnas kackel om regn i norrbotten. En skur var det idag på 5 minuter.
  Vi har varit och firat Roger som fyller år idag hos mormor Eva. Tervligt och gott med smörgåstårta. :blink: :biggrin: :heart:
  Kram marg

 • Annelie skriver:

  Marg: Låter härligt med sol! Jag är så less på regnet! :getlost:

 • syrran skriver:

  schlager – hårdrock= same same… ni ser ut att ha riktigt kul! kramkram

 • Annelie skriver:

  Eva: Det var hur kul som helst! :cool: :biggrin:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: