Igår var jag ut i regnet och la ett viltspår till pojken Borbjörn. Har inte tränat på flera veckor så förväntningarna var inte så höga. Men min kille var jätteduktig! Spårade jättebra från början, lugnt och metodiskt. På slutet blev han lite hög i nosen men det gör  inget. Så stolt över min kille. Efteråt blev han så där härligt trött som bara en boxer kan bli. :wub:

DSCF0031

6 kommentarer till Duktig kille!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: