Tänk så tuffa kläder det finns till barn idag. Samtidigt är dom inte bara tuffa utan även praktiska. Tänk ett par jeans tights. Perfekt att leka i och knölar sig inte under ytterkläderna. För mig som har väldigt aktiva barn är det bra att det är slitstarka tyger som håller i alla svängar. :wub:

jenas1 jeans2

2 kommentarer till Snygg brud i lyxförpackning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: