Tänk att det ska vara så svårt att hålla i en apportbock. Man ser riktigt hur äcklad Bore är varje gång jag vill att han ska greppa om denna äckliga tingest. Nu har jag kommit på att varje gång jag kommer hem och hundarna är superglada så ger jag dom varsin apportbock som dom får fjanta runt med. Genom detta hoppas jag att dom ska förknippa apportbocken med glädje. Bore gillar att bära saker när man är ute på promenad. Så nu är apportbocken något som alltid ligger i korgen under barnvagnen (som ofta är med på promenaden), redo att tas fram när det vankas promenad. Vad gör man inte för att grabbarna bara ska älska sin apportbock! Lite träningsnörd är jag nog. :angel:

surt

3 kommentarer till Surt sa räven

 • Gunilla skriver:

  Går lite bättre med apportbocken, tar den lite bättre, men vill gärna ta i ändarna och inte mitt på. Fick tips om att linda in ändarna i alu-folie, inte lika tuggvänligt. :dizzy:
  Ska testa det nästa gång.

 • Annelie skriver:

  Gunilla: Varför göra apporten ännu äckligare med folie? Varför inte klicka henne när hon tar apporten rätt och ignorerar när hon tar i änden? Ett tips från lilla mig, klickernörden, du vet! :biggrin:

 • Hej Annelie!
  ha ha ha jag tror du är en stor träningsnörd :biggrin: helt enkelt. När jag tränar in apporten så lägger jag ett högt värde i själva apporten speciellt tungen mina hundar älskar den och tror att den är en riktig dyrgrip. Ha ha ha dom har helt enkelt hur kul som helst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: