Vad gör man när sambon är i Norrbotten och det är valpkurs i Sundsvall. Jo, då kliver vännen i nöden fram. Vännen i det här fallet är bästisen Lena. Stort tack Lena! Du är guld värd! Att sedan Grimmen gick som en stjärna gör det ju inte sämre. Vilken kontakt! Jag går bara omkring och njuter. Trots störning av hundar och människor som går kors och tvärs så håller han fokus på uppgiften. Så stolt över min lilla randiga kille! Mattes hjärta! :wub:

kurs

En kommentar till Kurs tack vare bästisen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: