Äntligen fredag! Nu har jag varit ensam vuxen och tagit hand om allt här hemma under nästan två veckors tid. Har jobbat, umgåtts med barnen och tränat med hundarna och allt annat som krävs för att livet ska gå framåt. Precis som vanligt alltså men utan uppbackning av min andra hälft. Jag lovar att det känns i kroppen. Under dessa veckor har man bara kört på utan att känna efter. Nu när det endast är några timmar kvar till min Erik står i hallen så kommer tröttheten. Min kropp skriker efter vila!!!!! Hoppas på en lugn helg! :sleeping:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: