Moa kommer in i badrummet och tittar sig i spegeln. Under ögonen har hon micropåsar  pga trötthet. Då säger Moa:

-Mamma, nu måste jag tvätta ansiktet med tvål. Mamman säger då:

-Ok, är du smutsig? Moa sätter händerna i sidan och ser ut som om jag inte fattar någonting:

– Men mamma, jag måste ju tvätta bort rynkorna!

Min söta Moa! :wub:

Ps. Kommer att vara lite dåligt med uppdateringar i några dagar eftersom min dator har bestämt sig för att vara lite trasig. Återkommer så fort den är på benen igen eller när jag lånar sambons dator. :w00t: Ds

4 kommentarer till Moas rynkskola

 • marg skriver:

  Vad fiffigt får man bort rynkor med tvål och vatten, det måste jag prova :) och billigt blir det också he he …
  Kramar från farmor :silly: :w00t: :heart:

 • Annelie skriver:

  Marg: Barn har enkla lösningar på allt! Dom krånglar inte till det som vi vuxna. :wub:

 • Kicki skriver:

  Hahahaha, DET måste jag prova! Härliga unge!

  GLAD PÅSK på er!
  Jag ska se om jag får till ett mail med övningarna… :-)

  Vi hörs!

 • Annelie skriver:

  Kicki: När man är barn är allt så enkelt! Vore toppen med lite tips!!!! Glad påsk på dig och din flock! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: