Nu har sambon trollat och nu har jag  inte bara en dator utan två som jag kan pilla på. Tänk att jag har en egen Mac Gyver som kan göra en dator av en spik och en låda och lite kabel. Eller kanske inte men duktig det är han iallafall! Påsken har varit väldigt trevlig och mysig. Mammsen har varit på besök. Tyvärr får jag inte så mycket tid eftersom det är två gulhåriga damer som har lagt beslag på världens bästa mormor. Som tur är dom ju inte uppe hela natten. Vädret har ju inte varit det bästa men vad gör det närman har trevligt sällskap. Tack för en toppen helg mamma!! :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: