Imorgon är det dax för Grimmsen att träffa doktorn och förhoppningvis hitta felet på hältan. Fick ett trevligt samtal från Louise idag. Louise är matte till Gimmens bror ”’sillen”. Han har också varit halt en tid och idag har han varit hos farbror doktor. Inget allvarligt fel utan lite vila i två veckor och lite smärtlindring ska han bli bra igen. Att vila en boxer är inte det lättaste men vad gör man inte för sina ögonstenar? Så nu får ni hålla tummar och klor imorgon kl 9.45. Får se hur mycket sömn det blir inatt. :sleeping:

Har försökt skingra tankarna genom att träna med grabbarna ute på gården. Perfekt störning med mina guldhåriga damer och deras vänner. Efter träningen var det dax för veckans pedikyr. Så nu ska jag slänga mig i soffan med guben och glo lite på dumburken. Hörs imorgon! :smile:

3 kommentarer till Imorgon gäller det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: