Idag tog jag med mig tjejerna ut på stadens torg. Fullt med folk och härlig musik från Musik och kulturskolan. Solen lyste på alla glada åhörare. Kändes skönt att göra något helt annat som inte kretsar kring Grim. Måste tänka på att det finns andra i familjen som också behöver min uppmärksamhet. Blev en lyckad dag!

Moa har alltid velat göra en ansiktsmålning men vi har alltid varit upptagna eller så har minnet svikit oss. Men nu blev det äntligen av. En väldigt lycklig tjej! Ida däremot var en aning förskräckt. Man får inte måla sig i ansiktet var hennes kommentar. :biggrin:

2 kommentarer till Annat att tänka på

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: