Här kommer lite bilder från våran tripp längre upp i landet. Vi har haft jätteroligt! Bara några myggbett! :tongue:

Trippen gick bland annat till Laxön i Råneskärgård. Där ligger min pappas stuga på en härlig liten ö. En verklig avkoppling för en stressad själ. Världens finaste solnedgång!

Folket poserar fint för kameran!

Så härlig känsla att stå ute och borsta tänderna.

Tjejerna på en härlig båttur.

Man kan aldrig veta vad vädrets makter tänkt sig. En morgon så fanns det nästan inget vatten på den grundaste delen. Ganska häftigt att kunna gå i en ränna mellan stranden och den djupa delen av havet. Bore som i vanliga fall är en riktigt badkruka trivdes som fisken i vattnet. :biggrin:

Bjuder på mer bilder imorgon från våran tripp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: