Just nu är det inte roligt att heta Annelie. Stämbanden låter inte som dom brukar göra. Jag låter som om jag sitter långt nere i en burk och pratar med basstämma. Huvudet är inte heller på topp för att inte tala om resten av kroppen. Att orka gå ut och träna med grabbarna kändes helt uteslutet. Eftersom orken inte ville infinna sig så blev det lite muta för grabbarna så att dom fick jobba lite på annat sätt. Verkar inte som om det gjorde något. :wink:

En kommentar till Döva sitt dåliga samvete

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: